2009-11-23 13:45:28• hírek • Szatmár.ro

Vízkimaradás

A hétfői és a keddi nap folyamán szüntelen a vízszolgáltatás Nagykárolyban illetve a környező falvakban.

Komoly korszerűsítési munkálatokat kezdtek hétfőn délben Nagykároly és a környező falvak vízellátásának korszerűsítése érdekében. Megkezdték felszerelni azokat a modern berendezéseket melyek segítségével pontosan mérni tudják a vízhozamot a szamosdobi vízműnél illetve Nagykárolyban. A hétfői nap folyamán Szamosdobon, Paulianban, Kismajtényban, Domahidán és Csanáloson szünetel a vízszolgáltatás egészen kedd estig.

Kedden a nagykárolyiaknak is nélkülözniük a csapvizet délelőtt tíz órától. Az Apaserv munkatársai arra kérnek minden fogyasztót, hogy tároljanak megfelelő ivóvízmennyiséget, amellyel átvészelhetik ezt az időszakot.

A vízszolgáltatás beindítását követően elszíneződhet a víz a háztartásokban, ezért az Apaserv minden fogyasztó elnézését kéri.

Fogel László, az Apaserv regionális fejlesztési szaktanácsadója a Szatmár.ro-nak elmondta, időszerű a két berendezés felszerelése, ugyanis a folyamatos korszerűsítés ellenére még mindig rossz állapotban van a Nagykároly és a környező falvak vízhálózata. "Sajnálatos, hogy ezek a munkálatok sokszor kellemetlenül érintik a lakosságot, de igyekszünk minél hatékonyabban dolgozni"- tette hozzá Fogel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: